Inkereentie 66, RAUMA, Satakunta 044 528 9617 info@radiopeili.fi

Musiikki / Viihde

Tutustu Zune-musiikkijärjestelmään ilmaiseksi

Zune-musiikin lataukset näkyvät suosituissa hauissa yhä useammin yleisesti, eikä siinä ole mitään ilmiömäistä. Loppujen lopuksi Zune on iPodin läheinen ekvivalentti sen merkittävillä ominaisuuksilla ja myös paljon edistyneemmällä muunnelmalla perinteisestä MP3-soittimesta.

On paljon verkkosivustoja, jotka käyttävät musiikkidokumentteja Zune-soittimelle. Suurin osa heistä on maksettu, samoin kuin hinta per lataus. Vaikka saatat uskoa, että 0,99 dollaria on helposti taloudellinen suosikkiraidallesi, ajan myötä huomaat, että täyttämällä Zune-pelaajasi kaikilla suosituilla kappaleilla, joilla kulutat huomattavan summan.

Varmasti, melko erittäin helppo ja taloudellinen tapa hankkia viehättäviä kappaleita Zune-laitteellesi on repiä CD-levysi, jotka sinulla on. On olemassa paljon ohjelmia, joiden avulla voit tehdä niin. Ainoa asia, jonka varmistat, on ihanteellinen tyyli, jota voidaan käyttää Zune-gamerissasi. Yhteensopimattomat tyylit voidaan yleensä muuntaa käyttämällä erityisen kehitettyjä ohjelmistoja, jotka ovat helposti saatavana webissä. Siitä huolimatta, että haluat saada ajan tasalla olevat musiikkihitit, tarvitset silti hankkia kalliita CD-levyjä, joista useita et myöskään voi kopioida.

Ilmaiset Zune-kappaleiden lataukset puolestaan ​​ovat upea vaihtoehto, mutta ongelmana on, että ne voivat sijaita vain joissain asiakirjojen jakamisverkoissa, jotka ovat surullisen tuntuvia haittaohjelmien määrän suhteen ja myös tartuntoja, jotka leviävät yhdessä jaettujen kappaleiden kanssa. . Ei kuitenkaan ole, että tällaisten verkkojen yksilöt levittävät tahallisesti viruksia. Itse asiassa voit ladata ja asentaa tartunnan saaneet asiakirjat sekä välittää sen edelleen ymmärtämättä sitä!

Onneksi on Zune-kappaleita ladattavista verkkosivustoista, jotka on suojattu kaikilta torrent-verkkosivustojen riskeiltä, ​​mutta älä tee sydämesi murtumaan joka kerta, kun latauksesi virittää. Pienillä kertaluontoisilla tilauskustannuksilla ja rajoittamattomalla pääsyllä merkittävään musiikkitietokantaan nämä sivustot ovat kadehdittavissa oleva yhdistelmä korkeaa laatua, asiantuntevaa palvelua ja myös taloudellista tasoa.

Muutamia parhaimmista sivustoista näille lukuisten muiden Zune-soittimien lisäksi ovat:

  1. iZune-saavutettavuus – suuri online-kirjasto jokaisesta pienestä asiasta, jota saatat koskaan haluta Zune-laitteesi suhteen. Sitä päivitetään säännöllisesti viimeisillä Zune-latauksilla, joten sinun ei koskaan tarvitse odottaa tai turvautua muille verkkosivustoille haluamasi latauksen saamiseksi.
  2. Zune-lataukset – ammattimainen sivusto Zune-kappaleiden lataamiseen videoleikkeiden, videopelien, elokuvien ja paljon muuta! Sisältää kaikki tarvitsemasi ohjelmistot tietojen muuntamiseksi ja ladattujen ja asennettujen tiedostojen sulattamiseksi CD- tai DVD-levylle.
  3. Zune-lataukset – suurin tietokanta verkossa, nopein latausnopeus. Laadukkaat lataukset eivät ole vain saatavana, mutta kaikki mitä Zune pystyy pitämään ja toistamaan.

Se siitä. Selvitä, mikä on todella suosikki palvelu Zune-kappaleiden ladattavien kovien seuraajien keskuudessa viihdeblogissani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *