Inkereentie 66, RAUMA, Satakunta 044 528 9617 info@radiopeili.fi

Musiikki / Viihde

Laulaminen – Kaiken viihteen lähde

Yksi mielenkiintoisimmista ihmisten monista tarinoista on laulut. Se selventää ihmisen sisäisen elämän läheistä ymmärrystä toteutuneena maailman historian eri aikoina. Runsas testamentti vahvistaa, että musiikin läsnäolo on samanaikaista ihmiskunnan kanssa. Se perustuu ihmisen äänen taipumuksiin ja ihmisten lihaksien ja hermojen turhautumiseen, jotka johtuvat henkisten ja emotionaalisten tunteiden, vaatimusten sekä ihmiskunnan tavoitteiden rajattomista variaatioista. Se on itse asiassa laajentunut miehen kasvun myötä, vahvistunut miehen etenemisellä ja että sen alku on yhtä jumalallinen kuin miehen.

Laulut ovat peili, joka parhaimmin heijastaa ihmisen sisäistä olemusta samoin kuin kaikkien asioiden ydin. Musiikki on taiteen keskuudessa. Se edustaa todellista pistettä eikä ole paljon samankaltaisempaa. Jos aiomme tarjota laajasti riittävän selityksen kappaleista, meillä on varmasti todellinen syvän tilan filosofia. Musiikki on eräänlainen käsittämätön puhe, joka johtaa meidät äärettömään. Se on tuotannon harmoninen ääni, joka muistuttaa huomaamatta olevaa maailmaa, yksi nootti upeaan sovitukseen, jonka koko kosmoselle on lopulta tarkoitettu näyttävän.

Kaikilla stimuloiduilla olentoilla on halu myötätuntoon. Se on vankka ihmiskunnassa ja päätyy myös ominaispiirteeksi tyyppiin, jota kutsutaan mielikuvitukselliseksi. Oman tunteensa täyttö pakottaa taiteilijaa lausumaan. Musiikin alkuperän, piirteiden ja edistymisen tutkimuksessa viitataan nykyaikaisten tieteellisten lähestymistapojen mukaan suhteellisen viimeaikaiseen ajankohtaan. Ilman yksityisen kehittämistä musiikki ei voi laajentua; ilman ajattelun joustavuutta, ei taaran eikä sanojen kieli voi saada täydellistä, täydellistä lausumaa. Tutkimuksen tavoitteena on tuntea musiikki, mennä oikealle hedelmöitykselle siitä, miltä sen pitäisi näyttää. Meidän on saatava säännöllisesti poikkeuksellisesti järjestetyn taikuusloitsun alle, mikä saattaa tehdä suoraviivaisen pienen sävelmän eläväksi ja nautinnolliseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *