Inkereentie 66, RAUMA, Satakunta 044 528 9617 info@radiopeili.fi

Musiikki / Viihde

Lataa musiikkia iPodille – Parhaat vinkit

Jokaisen iPodin haltijan on yritettävä löytää mahdollisuuksia ladata ja asentaa musiikkia netistä. Sinun olisi pitänyt myös olla paljastanut, että oletus iTune-sivuston lisäksi on olemassa lukuisia erilaisia ​​muita sivustoja, jotka tarjoavat samanlaisia ​​ratkaisuja. Voi olla kuitenkin turhauttavaa valita valtavasta valikoimasta ja päättää, mikä sivusto on paras.

Tässä muutamia seikkoja, joihin kannattaa kiinnittää huomiota sivustoa valitessa:

  1. Suuri valikoima, joka sisältää haluamaasi musiikkia ja kaikki nykyiset päivitykset.
  2. On rahan arvoinen. On olemassa paljon erilaisia ​​maksusuunnitelmia, mutta jos haluat ladata ja asentaa musiikkia iPodiin ilman rajoituksia ja niin taloudellisesti kuin mahdollista, rajaton kappaletta ladattavia sivustoja, joilla on elinikäinen jäsenyys, ovat vastaus kaikkeen vaatimuksesi.
  3. Ei piilotettuja maksuja. Varmista, että tiedät, mitä sinun on maksettava, ja päästä eroon ylimääräisistä kustannuksista. Mieluiten sinun täytyy kuluttaa vain jäsenyyteen tai kappaleiden lataamiseen, mutta et lataamiseen ja asentamiseen tai muuhun ohjelmistosovellukseen, kykyyn siirtää ladatut tiedostot kannettavaan pelaajaan (iPod tilanteessa) ja niin edelleen.
  4. Ensiluokkainen äänenlaatu. Valitettavasti myös maksetut musiikkisivustot lakkaavat toisinaan toimimasta tietojen korkean laadun tuottamiseksi huonon koodauksen tai monien muiden syiden seurauksena. Sekä täysin ilmaisia ​​P2P-verkkosivustoja, joissa yhteisen tiedon laatu on yleensä heikko.
  5. Sopiva asettelu. MP3, AAC ja myös WMA ovat kaikki sopivia iPodillesi. Jos Internet-sivusto tarjoaa muita asetteluita, sen on lisäksi toimitettava täysin ilmainen ohjelmisto, joka muuttaa datan oikealle asettelulle, jota voidaan toistaa iPodillasi.
  6. Täysi tuki ja myös yksinkertainen navigointi. Jos joudut viettämään tunteja yrittäessään selvittää, kuinka oikeat asiat toimivat, jatka. Siellä on paljon suoraviivaisia ​​verkkosivustoja, joilla voit ladata ja asentaa kappaleita iPodiin ilman mitään haittaa. Erinomainen tekninen tuki, joka on helposti saatavana ympäri vuorokauden ympäri, on vielä yksi käytännöllinen ominaisuus.
  7. Nopea latausaste, täydelliset kappaleet ja myös oikeat kappaleet. Kaikki 3 toimintoa eivät yleensä ole ongelma maksettujen sivustojen kanssa, kun taas ilmaisilla kappaleiden jakamissivustoilla on surullista seurausta loputtomasta lataamisesta, riittämättömistä kappaleista ja myös vääristä kappaleista.
  8. Haittaohjelmat samoin kuin tartuntojen torjunta. Kaikenlainen kappaleista vastaava sivusto, joka huolehtii yksilöistään, varmistaa varmasti täydellisen suojan vaarallisilta vakoiluohjelmilta ja mainosohjelmilta, turhauttavilla ponnahdusikkunoilta ja kaikilta ymmärretyiltä tartunnilta. Jos kuitenkin lataat ja asennat kappaleita iPodille useista (eikä myöskään niin luotettavista) lähteistä, varmista, että oma virustorjuntaohjelmasi on tehokas ja ajantasainen.
  9. Suojattu maksusopimus sekä hyvä tietosuojakäytäntö. Aina kun käytät pankkikorttia verkossa, sinun on huolehdittava siitä, että arkaluontoisia tietojasi pidetään turvallisesti – täsmälleen samat maskot, jotka todennäköisesti lataavat ja asentavat verkkosivustoja.
  10. Laillinen. Viimeisenä, ei vähäisimpänä, tarkista, onko sivusto akkreditoitu levittämään kappaletiedostot laillisesti. Haluat ladata ja asentaa kappaleita iPodiin rikkomatta lakia ja lisäämällä piratismia. Lisäksi laittomat verkkosivustot tarjoavat joka tapauksessa näitä ominaisuuksia harvoin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *