Inkereentie 66, RAUMA, Satakunta 044 528 9617 info@radiopeili.fi

Musiikki / Viihde

Lataa musiikkia iPodille – 10 tekijää, jotka tekevät musiikin kuuntelusta iPodilla täydellistä

Ei ole yllättävää, että monet haluavat ladata kappaleita iPodiin, mutta eivät ole kuitenkaan valmiita käyttämään liikaa rahaa. Äitien ja isä iTunesin käytön lisäksi on yksinkertaisesti aivan liian monia erilaisia ​​muita sivustoja, jotka tarjoavat täsmälleen samat ratkaisut. Saatat kysyä itseltäsi, kuinka valita sopiva sivusto, joka tyydyttää tarpeitasi.

Suosittelemme ottamaan huomioon seuraavat seikat:

  1. Esteettömyys lukemattomille kappaleille, kappaleille ja monille muille mediatiedoille laajasta tyylilajista. Varmista, että ratkaisu tarjoaa tämän sinulle. Heidän on päivitettävä kokoelmansa usein.
  2. Ihanteellinen hinta. Siksi varmista, että valitset sellaisen, joka toimittaa sinulle rajoittamattoman kappaleiden latauksen kertaluonteisen liittymämaksun avulla musiikin lataamiseksi ja asentamiseksi iPodiin.
  3. Ei palvelumaksuja. Varmista, että kulutat musiikkidokumenttien käyttöoikeuksista. Jos he aikovat veloittaa sinulta lisäkustannuksia ohjelmistosovelluksesta, joka tarvitaan asiakirjojen lataamisen ja muuntamisen suorittamiseen, pysy niistä välttämättömänä. Tällaisia ​​laitteita toimitetaan yleensä tilauksen alueella täysin ilmaiseksi.
  4. Kristallinkirkas ääniraitojen huippulaatu. Kaikki maksetut musiikkisivustot eivät voi taata erinomaisten korkealaatuisten kappaleiden tuottamista. Ilmaiset P2P-sivustot ovat myös huonompia.
  5. Tarkista varmistaaksesi, että raidat ovat MP3-, AAC- ja myös WMA-muodossa. Nämä ovat juuri sopivia iPod-soittimellesi. Erilaiset muut asettelut on muutettava, samoin kuin jos ratkaisu antaa ohjelmiston, se on silti melko kunnossa.
  6. Erinomainen apu ja navigoinnin helppo käyttää. Huonot sivustot tarjoavat luokituksen virheellisesti tällä alueella, ja jättävät sinut hämmentymään huonosti luotuista ohjeista. Toisaalta asiantuntijaratkaisut käyttävät hyvin tuotettuja oppaita, joissain tapauksissa videoleikettä kouluttamaan sinua ja myös ohjaamaan sinua yksityiskohtaisesti musiikin lataamiseen ja asentamiseen iPodiin. Huolehdi siitä, että yritys tarjoaa sinulle 24/7 tukea.
  7. Nopea latausprosentti, täydellisen version kappaleet ja oikeat kappaleiden nimet ovat erittäin tärkeitä. Maksetut sivustot saavat yleensä nämä oikeudet. Samaa ei kuitenkaan voida todeta ilmaisten musiikin jakamisen sivustojen osalta. Nämä ovat tunnettuja hitaasti liikkuvista hinnoista, epätäydellisistä kappaleista ja tarjoavat usein myös väärän kappaleen.
  8. Suojaus haitallisiin näkökohtiin nähden on lisäksi avainasemassa. Asiantuntijaverkkosivusto varmistaa aina, että käyttäjien tietokoneet on suojattu infektioilta, mainos- ja vakoiluohjelmilta, kun lataat ja asennat musiikkia iPodiin.
  9. Turvattu maksu ja luotettava henkilökohtainen tietosuojakäytäntö. Maksamiseen on erilaisia ​​tapoja. Voit maksaa pankkikortilla, mutta varmista, että politiikka varmistaa, että henkilökohtaisia ​​tietojasi ei paljasteta. Yksi vaihtoehto on maksaa injektiopullo paypal.
  10. Tekijänoikeudet ja jakeluoikeudet. Jotkut sivustot ovat huijaussivustoja, eikä niillä ole jakeluoikeuksia. Valitse ne, jotka sopivat kappaleiden tuottajien kanssa. Joten kun lataat ja asennat musiikkia iPodille, voit olla varma, että et riko mitään tekijänoikeuslakeja.

Nämä elementit saattavat vaikuttaa tiukeilta, mutta niitä tarvitaan parhaan tarjouksen saamiseksi, kun aiot ladata musiikkia iPodille. Katso tänään parhaita ratkaisuja, jotka toimivat hyvin kaikissa kotiviihdeblogissivustoni kaikissa paikoissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *