Inkereentie 66, RAUMA, Satakunta 044 528 9617 info@radiopeili.fi

Musiikki / Viihde

Tallenna omaa musiikkia tietokoneella

Nettiajanvietteen uusi aikakausi on sosiaalisen median verkkosivustot. Mitä kaikki bändit haluavat? Tietysti faneja! Kaikki bändit haluavat seuraajia ja helpoin tapa hankkia heitä on julkaisemalla kappaleesi, jotta kaikki voivat kuulla niitä. Menetelmäsi vapauttamisella musiikkiin on kuitenkin pari välttämättömyyttä. Ensin sinun on tuotettava musiikkisi.

Nauhurit ovat kaukainen muisti; upouusi tallennusväline on tietokoneeltasi. Lukuisat kaupat tuovat laitteita, joiden avulla voit koukuttaa työkalut, jotta voit hienosäätää työtäsi. Nämä taulukot mistä tahansa viisikymmentä – pari sataa dollaria luottaen siihen, mitä etsit. Jos kuitenkin haluat vain nauhoittaa työkalun joka kerta, voit löytää kohteita kyseisen alueen alaosasta.

Kun purkaat uuden soittovälineesi ja asennat sen, on aika tallentaa. Jokaisessa työkalussa on tavallisesti jonkinlainen modifioiva ohjelmistosovellus, jonka avulla voit tallentaa kappaleesi. Kun olet tottunut tähän, voit alkaa nauhoittaa. Jos olet laulaja, kun olet tallentanut upouusi sanoitukset, voit muokata niitä. Useimpien ohjelmistojen avulla voit sisällyttää muistuttavia tuloksia ja monia muita melun vääristäjiä saadaksesi haluamasi melun.

Tulosten, lomakkeiden ja tekemien muutosten jälkeen voit tällä hetkellä valmistautua julkaisemiseen. Jos et käytä sosiaalisen verkostoitumisen verkkosivustoa, on olemassa useita erilaisia ​​muita verkkosivustoja, jotka on omistettu tavaroidesi näyttämiseen. Yleensä voit lähettää musiikkisi suoraan tietokonejärjestelmästäsi mihin tahansa kohtaan, johon haluat sen menevän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *