Inkereentie 66, RAUMA, Satakunta 044 528 9617 info@radiopeili.fi

Musiikki / Viihde

Texasin Austin – Livemusiikin pääkaupunki

Yli 50 000 opiskelijan kanssa Texasin yliopiston ympäristössä on lukuisia viihdepaikkoja. Austinia kutsutaan usein Texasin live-musiikin keskukseksi. Ja vaikka ihmiset keskustelevat Austinin musiikkimaailmasta, he harkitsevat yleensä keskustaa keskusta-alueella, mikä heijastaa tätä sanontaa myös yönäytteillä, kuten reikä seinäpinnalla, joka on Austin-instituutti ja joka on myös ollut monien alueellisten levy-muusikoiden asuinpaikka. yli 25 vuotta yhdessä UT: n kanssa Itse koulu, joka ylläpitää normaalia elävän musiikin tehokkuutta Cactus COFFEE SHOP -kaupassa, joka on ylioppilaskunnan vieressä ja joka sijaitsee myös West Shopping -keskuksen sijainnissa. Lisäksi on olemassa tiedekunnan suuntautuneita klubeja sekä ruokailumahdollisuuksia, kuten University Club, 24. kulmassa, ja myös Guadalupe, joka tarjoaa päivittäin ainutlaatuisia sekä valikoiman huippuluokan valintoja buffet- tyylin asennus.

Muita huomionarvoisia laitoksia kampuksen alueella tai sen ympäristössä ovat Frank Erwin -keskus, jossa pidetään Longhornin koripalloa, sekä monia muita valtakunnallisia ja paikallisia urheilutapahtumia sekä konsertteja ja se sijaitsee yliopiston itäreunalla, Interstate 35: n vieressä. Darrell K. Royal Memorial -stadion, joka on muutaman korttelin päässä Erwin-laitoksesta pohjoiseen, asuu Texas Longhornin yliopiston jalkapallo-ryhmässä, samoin kuin naapurimaiden Disch-Falkin alueen isäntä UT. Longhorn-baseball-videopelit, ja se on myös suoraan moottoritien yli Interstate -kadulla sijaitsevalta Royal Memorial-stadionilta. Yksi suurimmista Austinin kaupungin terveyskeskuksista, Brackenridge-Seton Healthcare, on myös vain muutaman korttelin eteläpuolella kampuksesta, ja on myös vanhin julkinen terveyslaitos Texasissa. Terveyskeskuksen palveluihin kuuluvat Austinin lastenlääketieteellinen laitos sekä College Medical laitos, jotka kaikki käsittelevät ensiluokkaista kliinistä hoitoa intensiiviseksi yhdessä pitkäaikaisen hoidon kanssa, tarpeeksi autopaikoitusta ja paljon muita tiloja todella kätevällä paikalla. .

Jalkapallon ja myös koripallon ohella yliopistojen urheilu- ja vapaa-ajanosasto toimittaa radankeskuksia, mukaan lukien kansakunnan ainoat valaisimet intramural-kentät, monimuotoisilla sisävälillä, joka sijaitsee 51. kadun ja myös Guadalupe-kadujen pohjoispuolella. Silmukkayhteisö. Laitos liittyy mailin pohjoiseen itse kampuksesta, ja sisäsisäiset kentät ovat KT: n koti. Rugby-ryhmä. Hyde Parkin naapurustossa, vain Teksasin yliopiston pohjoispuolella, on myös museoita ja myös golflinkkejä, kuten Elizabet Ney -museo, joka on vain yksi varhaisimmista gallerioista Texasissa. Vuonna 1899 perustettu Hancock-golfkenttä on myös vain muutaman korttelin päässä, ja se antaa golfin harrastajille myös mahdollisuuden pelata harjoittelukurssia päivittäisellä maksulla. Kaiken kaikkiaan, Texasin yliopiston kampuksen alue Austin tarjoaa jokaiselle jotakin, ja on myös yksi suosituimmista paikoista kansalaisille, yliopisto-opiskelijoille ja samankaltaisille matkailijoille. Kampuksella tai sen lähellä on jatkuvasti jotain tekemistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *