Inkereentie 66, RAUMA, Satakunta 044 528 9617 info@radiopeili.fi

Musiikki / Viihde

Emma Gatsby:n uusi single ”Insane”

Laulaja-lauluntekijä, joka kasvoi kartalla, joka vaikutti ’Erinomaiseen Gatsbyyn’, julkaisee hänen aloittavansa EP:n keväällä.

Emma Gatsby määrittelee itsensä ”kaikki tai ei mitään” yksilöksi, kun kyse on lumoavista parisuhteista. ”Jos en ole rajan stressaantunut, en ole kiinnostunut”, sanoo 21-vuotias riippumaton poplaulaja-lauluntekijä. ”Ei ole mitään tekijää, jos se ei aja minua hiukan hulluksi.”

Hän tukahduttaa tämän näkökulman viimeisimmässä singlessään ”Insane”, jonka ensi-ilta oli tänään (26. maaliskuuta) Signboardilla. Haarakappaleen tuottavat Channel Tres samoin kuin 88RISINGin elokuu 08, ja se on sidottu myös jousinstrumentteihin, kun taas Gatsbyn loppulaulu antaa kappaleelle ilkikurisuuden ilman.

Kuitenkin ”kaikki tai ei mitään” on oikea kuvaaja Gatsbyn sitoutumiselle myös musiikin tekoon – ja myös elämiseen omilla ehdoillaan. Hän kypsyi hyvin Long Islandin kartanossa, joka vaikutti F. Scott Fitzgeraldin perinteiseen tarinaan laajasta valikoimasta, rakkaudesta ja ihastuneista muistoista, The Great Gatsby, siksi lavanimen (hänen oikea sukunimi on Handler). Musiikki oli osa hänen elämäänsä varhaisessa vaiheessa: Hänen äitinsä oli kotoisin tyypillisesti koulutettujen muusikoiden kotitaloudesta, samoin kuin Gatsby käytti lapsena pianoa ja selloa.

Sen jälkeen katastrofi iski. Menettyään äitinsä ja isänsä nuorena, hän hyppäsi erilaisten täysihoitolaitosten ja tuomioistuimen nimeämien huoltajien välillä. Hän vapautui itsensä 16-vuotiaana ja palasi kartanoon, missä hän kanavoi vammansa musiikin tekoon, samoin kuin taiteessaan keskustellaan tappiosta, Gatbsy-esque-hemmottelusta sekä itsenäisyyden iloista ja vaaroista.

Gatsby julkaisi debyyttis singlensä, elektronisesti infusoidun ”2 Actions”, vuonna 2016, sen jälkeen kun se astui kaukana parrasvalosta, viettämällä seuraavat neljä vuotta täydentämällä piiska-fiksua sanoitustaan ​​kulissien takana. ”En ole koskaan innostunut levittämään tavaroita, joista en ole varma, että kersun kosmeettisesti tai sonisesti”, toteaa Gatsby, joka nykyään sijaitsee Los Angelesissa. ”En ollut huolestunut viettämään aikani pikemminkin kuin esittämään itselleni variaatiota, joka ei kaikki ollut vaikeuden vuoksi.”

Tällä hetkellä hän sisältää: ”Olen enemmän henkilö, josta aioin tulla – minun piti tehdä paljon peilikuvia tunnistaaksesi, mitä tämä tarkoitti ja muistutti minua. Minulla on tällä hetkellä vankka käsitys siitä, joten” Olen positiivinen, kun aloitan sen jakamisen maailman kanssa. ”

Hän aloittaa Sweet Fond -muistoilla, hänen introspektiivisella kuuden kappaleen käynnistävällä EP: llä, joka on tarkoitus antaa tänä keväänä. Gatsby määrittelee ”Hullu” yhdeksi EP: n ”kapinallisimmasta” kappaleesta, johon kuuluu myös ”Yksin”, sormihaavainen märehdys kaksoisreunaiseen itseluottamukseen, jonka hän aloitti tammikuussa.

Jokainen EP: n kappale on tuotettu elokuuhun 08 mennessä sekä Channel Tres, jotka molemmat Gatsby toteavat suorittaneensa entisen managerinsa kautta. ”En epäröinut yrittää huonoja ajatuksiani edessäni”, Gatsby väittää. ”Luulen, että jos voit olla itsesi ilman ahdistusta huoneessa, joka on täynnä ihmisiä, pysyt sen jälkeen oikeassa tilassa.”

Hankkeessa on runsaasti jousia, jotka ovat inspiroineet Gatsbyn äidin kotitalouden puolta. ”Jos en käyttäisi jonkinlaisia ​​verkkotyökaluja, minusta tuntuu, että menetän tahattomasti heidän perinteensä”, hän sanoo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *