Inkereentie 66, RAUMA, Satakunta 044 528 9617 info@radiopeili.fi

Musiikki / Viihde

10 asiaa, jotka kannattaa ottaa huomioon ladatessasi musiikkia iPodille

Jos sinulla on iPod, etsit aina kustannustehokkaita lähteitä musiikin lataamiseksi iPodille. Voit ehkä ymmärtää iTunesin lisäksi, että verkossa on vertailukelpoisia ratkaisuja. Se voi kuitenkin todella olla este selvittää, mikä sopii.

Nämä ovat elementit, jotka on otettava huomioon ostettaessa palvelua.

  1. Suuri valikoima ja monipuolinen tietokanta. Sitä on myös päivitettävä usein varmistaaksesi, että löydät nykyiset käynnistykset.
  2. Ilmainen. Yleinen ohje on seuraava: aiot ladata ja asentaa kappaleita iPodiin sekä nauttia loputtomasta saatavuudesta ja maksaa myös mahdollisesti. Palvelu on sivusto, joka tarjoaa rajoittamattomia kappaleiden latauksia kertaluontoisella jäsenyydellä.
  3. Ei piilotettuja maksuja. Vahvista, että sinun ei enää tarvitse maksaa kuluja alkuperäisten ilmoittautumiskustannusten lisäksi. Maksat vain hyötyä ja pääsyä ladata kappaleita, eikä sinun pitäisi koskaan maksaa ohjelmisto-ohjelmista, kuten tietojen asettelun muuntamisesta tai muista. Ota pois, jos he veloittavat sinusta siitä.
  4. Kappaleiden korkealaatuinen ääni. Ei jokainen maksettu kappale -sivusto tarjoaa korkealaatuista tietoa. Jos käytät maksutonta P2P-sivustoa, tämä on vielä pahempaa. Voit lopettaa riittämättömien tai huonosti kopioitujen asiakirjojen määrän.
  5. Lähetä muotovaatimukset sopimaan mediasoittimeesi. Oikeat tyylit ovat MP3, AAC ja WMA. Jos verkkosivusto ei anna muotoa, varmista vähintään, että ne toimittavat tietojen muuntamisohjelman ilmaiseksi.
  6. Kiinteä kuluttaja- ja tekninen tuki. Tämä on välttämätöntä. Erinomaisella avulla ehdotamme myös, että heidän on annettava kattava ja helppo noudattaa ohjeita siitä, kuinka palvelunsa avulla voidaan ladata kappaleita iPodiin ja niin edelleen. Niiden on lisäksi oltava käytettävissä aina, kun tarvitset vianmääritystä.
  7. Nopeat siirtonopeudet. Maksetut Internet-sivustot toimivat yleensä laajakaistalla, ja ne voivat hallita suuria siirtoja sekä verkkosivustojen liikennettä milloin tahansa. Siksi se on paljon parempi kuin maksuttomat musiikinjakosivustot, jotka kohtaavat usein liikenteen umpikujan ja asiat liikkuvat hitaasti. Ladatut kappaleet ovat täysin oikeita maksullisilla sivustoilla.
  8. PC-suojaus. Sinun on varmistettava, että verkkosivusto käyttää sinua täysin suojaamaan viruksilta, matoilta, troijalaisilta, mainosohjelmilta, vakoiluohjelmilta ja kaikenlaisilta vaarallisilta koodeilta. Tämä on taattava, että kun lataat ja asennat kappaleita iPodiin, teet sen turvallisessa ympäristössä.
  9. Taattu maksuasetus ja henkilökohtainen tietosuojakäytäntö. Koska voit käyttää maksukorttia maksamiseen, viimeinen kohta, jonka aiot tapahtua, on henkilökohtaisten tietojen vuotaminen.
  10. Ei loukkaa tekijänoikeuslakeja. Sivustolla on oltava lupa kappaletiedostojen toimittamiseen. Ammattilaisyritykset tekevät sidoksia levy-yhtiöiden kanssa käyttääkseen musiikkia varmistaakseen, että kun lataat ja asennat kappaleita iPodiin, sinun ei tarvitse stressata lain rikkomisesta. Samaa ei voida sanoa joissain täysin ilmaisissa P2P-verkkosivustoissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *